Bingo romania

Care sunt pașii pentru a învăța să joci bingo online

Pentru început, jucătorul se înregistrează pe un site de bingo online. Recomandăm începătorilor să aleagă site-uri de jocuri bingo care oferă bonusuri, rotiri gratuite sau chiar joaca bingo online gratis. Astfel învață jocul de bingo fără a risca banii reali, se familiarizează cu interfața și opțiunile site-ului de jocuri de noroc.

După ce depozitează fonduri în cont, jucătorii au două opțiuni:

Bingo Online cu 75 de bile – numere de la 1 la 75, fiecare bilet are 5 rânduri și 5 coloane corespunzând fiecărei litere din cuvântul BINGO. Premiile se acordă pentru fiecare linie completată.

Bingo Online cu 90 de bile – biletul este diferit. Cu 3 rânduri și 9 coloane, cu câte 5 numere și 4 locuri goale pe fiecare rând, se acordă premii pentru o linie, două linii sau întreg biletul. Acest joc Bingo este varianta clasică.

Înainte de începerea jocului, verificați suma jackpotului (variabil în funcție de joc, numărul jucătorilor, perioada din zi) și prețul biletelor. Pe lângă câștigurile generate de biletele de bingo și mini-jocuri, jucătorii pot câștiga jackpoturi impresionante. Majoritatea jocurilor au atașate jackpoturi fixe (specificate pentru fiecare joc) sau progresive (parte din valoarea fiecărui bilet achiziționat este direcționată către jackpotul progresiv), dacă se obține un full house.

Jucătorii trebuie să aleagă numărul de bilete pe care doresc să îl joace. Numărul de bilete cumpărat nu garantează totuși câștigul, iar majoritatea site-urilor limitează numărul de bilete care pot fi cumpărate de un jucător.

Jucătorii trebuie să fie atenți atunci când se anunță numerele și liniile câștigătoare, ca să nu rateze vreun jackpot. Alternativ, unele site-uri de jocuri oferă o funcție care marchează automat numerele de pe biletele jucătorilor.

Șansele de a câștiga la jocul bingo online

Când folosesc bani reali, jucătorii trebuie să-și amintească că este un joc de noroc online. Norocul este excitant de jucat, dar este dificil de prezis șansa câștigului. Cu toate acestea, există câțiva factori pe care jucătorii îi pot folosi în avantajul lor pentru a-și mări șansele de câștig în jocurile de noroc:

Să presupunem că sunteți într-o sală cu alți nouă jucători, fiecare cu câte un bilet. Asta înseamnă că aveți șansa de 1 din 10 de a câștiga jackpotul. Dar nu ai cumpărat un singur bilet, ai cumpărat 10 bilete, în timp ce toți ceilalți din joc au cumpărat unul singur. Aveți 10 din totalul de 19 bilete din joc, oferindu-vă o șansă de 52% de a câștiga jackpotul.

Când cumpărați mai multe bilete, evitați repetarea numerelor pe mai multe bilete, pentru a vă crește șansele de a câștiga o linie.

Numărul de jucători dintr-un joc de bingo poate afecta atât șansele de câștig, dar și dimensiunea jackpotului. Dacă o sală are puțini jucători, atunci șansele de a câștiga vor crește, dar jackpotul va fi mai mic. O sală plină poate avea un jackpot uriaș, dar șansele de câștig vor fi mai mici, deoarece există mai multe bilete în joc. Sincronizarea este totul, site-urile de online bingo sunt mai aglomerate între 20:00 și 22:00, când jackpoturile progresive sunt maxime. Jucătorii ar trebui să înceapă jocul după-amiaza, când site-urile de bingo sunt mai silențioase.

Unele site-uri oferă recompense mari pentru modelele complicate, cum ar fi formele „Z” sau alte litere. În comparație cu modelele de linie tradiționale, șansele de a câștiga pe aceste forme sunt scăzute.

Multe site-uri oferă programe de fidelitate (de exemplu la Vlad Cazino este Roata Loialității, care îți garantează premii, inclusiv rotiri gratuite) sau turnee de bingo (de exemplu, la Unibet bingo, cu drepturile rezervate).

Cele mai bune site-uri au adus distracția pe ecrane prin adăugarea de funcții de chat în camerele lor virtuale, unde jucătorii pot primi premii pentru contribuția lor.

Relaxează-te, distrează-te și așteaptă să fie strigate numerele!