Book of ra deluxe gratis

Book of Ra Deluxe este un slot creat de dezvoltatorul Greentube, folosind tematica Egiptului și este disponibil online free to play. Jocul are 5 role, 10 linii de plată ajustabile, un simbol special în expansiune, jocuri gratuite lansate de simbolul scatter și o rundă de game dublu sau nimic.

Gratis Book of Ra Deluxe

Când 3 simboluri Scatter se obțin oriunde pe ecran, runda de 10 jocuri gratuite este lansată. Când apăsați pe butonul Start, paginile din Book of Ra Deluxe se transformă și un simbol special este selectat aleatoriu, dacă numărul minim (2 sau 3) al acestor simboluri aterizează pe role, fiecare simbol se va extinde pentru a acoperi toate cele 3 poziții acele role. Multiplicatorii vor fi la fel ca în timpul rotirilor obișnuite, cu toate acestea, cu 2 sau mai multe role umplute cu aceste simboluri speciale, câștigurile pot deveni uriașe. În timpul unui game gratuit, toate plățile pentru simboluri obișnuite folosesc aceleași setări de pariu și linie care erau în vigoare înainte de declanșarea rundei de jocuri gratuite. Simbolurile speciale sunt numărate indiferent de poziția lor pe role și nu pot fi înlocuite cu un simbol scatter. Dacă obții încă trei simboluri scatter în timpul sesiunii de jocuri gratuite, veți câștiga o altă rundă de jocuri gratuite.

Simboluri

O combinație câștigătoare la slot-ul deluxe book of ra este atunci când simboluri identice se aliniază de la stânga la dreapta, de-a lungul unei linii de plată active. Se va plăti doar cel mai mare câștig pe linie. Acest slot are 5 simboluri tematice: book of Ra, un arheolog, o statuie a faraonului, un idol al zeiței, un gândac Scarab și simbolurile cărților de joc 10, J, Q, K și A.

Simbolul Scatter este Cartea lui Ra, combinațiile sale pot fi create atunci când se obține oriunde pe ecran, iar multiplicatorii enumerați în tabelul de plată se aplică pariului total. Dacă obții 3 sau mai multe simboluri scatter, se lansează 10 jocuri gratuite cu un simbol special în expansiune care nu poate fi înlocuit cu un simbol scatter.

Când primiți o combinație câștigătoare, puteți colecta câștigurile sau să le jucați în jocul bonus Dublu sau Nimic folosind butonul Gamble. Se va deschide un nou ecran și în centru veți vedea partea din spate a unei cărți de joc, pe a cărei culoare, roșu sau negru, veți paria. Faceți clic pe alegerea dumneavoastră și, dacă aveți succes, puteți repeta acest bonus sau vă puteți colecta câștigurile. Dacă nu reușiți, veți pierde toate câștigurile și veți reveni la jocul principal.

Butoane și comenzi ale slot-ului online

Versiunea HTML5 – în partea dreaptă a ecranului este o casetă transparentă cu două secțiuni, secțiunea de sus deschide opțiunile meniului, iar secțiunea de jos vă permite să rotiți rolele o dată sau să începeți modul de autorotire. Apăsând secțiunea Meniu a slot-ului, aveți opțiuni pentru sunet, muzică, tabel de plăți (setările de pariere), reîncărcare (alimentarea contului cu bani reali), ieșire din joc, linii (modificarea liniilor de plată active), pariu/linie (pentru a modifica creditul pariat pe linie), pariuri maxime, etc.

Preferați modul autorotire/autospin/liber? în loc să folosiți săgeata circulară pentru fiecare rotire, cu un singur click autospinul va începe sau se va opri.

Reality Check – disponibil doar pe versiunea html5 . Îl puteți seta să întrerupă jocul de Book of Ra Deluxe după un anumit timp și vă va oferi statisticile.

Toate funcțiile menționate sunt disponibile în versiunea originală, într-un panou de control din partea de jos a ecranului. În caseta de credit veți vedea soldul dumneavoastră. Alături veți vedea o casetă mai mare care afișează mesaje precum „Vă rugăm să plasați pariul”, „Noroc!” și suma câștigurilor. În dreapta, veți vedea o casetă numită „Ultima victorie”, care afișează suma câștigului anterior.

Sub aceste căsuțe există meniurile pentru Rotire automată (rolele vor continua să se învârtă, utilizând setările curente, până când nu mai există fonduri suficiente sau le opriți manual) , tabel de plăți (arată multiplicatorii), linii (puteți schimba numărul de linii de plată active în timpul jocului), pariu/linie (puteți schimba pariul pe linie), pariu (arată pariul curent pe rotire, calculat prin înmulțirea numărului de linii cu pariul pe linie), gamble (activ atunci când ați obținut o combinație câștigătoare. De asemenea, acest buton se transformă în „mai multe informații”, unde este afișat tabelul de plăți, informațiile despre jocurile gratuite și reguli), Start – începe rotirea cu setările curente de pariere. Dacă o rotire are succes, aceasta se va transforma în butonul „Colectează” – apăsați dacă doriți să colectați câștigurile de la ra deluxe book.