Lucky lady charm deluxe gratis

Acest slot a fost creat pentru toți cei care cred în noroc! Și de ce nu ai vrea să joci un slot în cazinoul online în care vine însăși Zeița Fortuna și descântecele ei norocoase? În plus, dacă vrei să joci Lucky Lady’s Charm gratis, ai ajuns în locul potrivit, pentru că la noi jocul înseamnă distracție!

Simboluri

Deci, care sunt șansele tale de a câștiga la Lucky Lady Charm când vine vorba de rotiri gratuite, bonusuri sau jackpot? Pur și simplu, Lucky Lady Charm este specializată în jocuri gratuite! Până la 15 rotiri gratuite pot fi savurate gratuit dacă rolele se aliniază corect și obții simboluri norocoase.

În ceea ce privește simbolurile oferite, pe lângă clasicele numere, veți descoperi specialiștii norocului, ca piciorul de iepure, potcoava, moneda, gărgărița și trifoiul cu patru foi, care joacă un rol crucial în experiența dvs. de joc.

Bila de cristal a Zeiței Fortuna este simbolul Scatter. Își poate crea propriile combinații în care plățile se aplică pariului total oriunde apare pe role și poate declanșa și jocuri gratis.

Simbolul Wild în lucky lady’s este însăși domnița norocoasă. Are propriile sale combinații, iar plățile sunt listate în tabelul de plăți. Cu excepția Scatter, poate înlocui toate celelalte simboluri pentru a completa combinații câștigătoare și le dublează plățile.

Farmecul Lucky Lady

Lucky Lady Charm Deluxe este un slot cu cinci role și până la zece linii de plată. Scopul principal este de a obține cinci simboluri identice unul lângă altul pe una dintre liniile de câștig care rulează de la stânga la dreapta.

Caracteristici și șanse bonus

Atenție la bila de cristal! Dacă apare de trei ori după o rotire, pregătește-te pentru ca sesiunea ta de joc să fie dusă la nivelul următor, pentru că vei câștiga 15 jocuri gratuite!

Dar asta nu este tot, deoarece acest slot are o altă caracteristică specială. În timpul jocurilor gratuite, toate câștigurile sunt triplate de un multiplicator. Vor fi utilizate aceleași setări de pariu și linii care au fost înaintea declanșării rundei de rotiri gratuite. Și puteți declanșa alte jocuri gratis dacă apare din nou simbolul Bilei de cristal! Acum știi de ce Lucky Lady Charm gratis online este un astfel de succes pentru jucătorii noștri!

Lucky Lady’s Charm Deluxe gratis face posibilă dublarea!

O caracteristică specială suplimentară în sloturile Novoline care face ca lucky lady’s charm deluxe să fie și mai distractiv și mai interesant este jocul de pariuri.

Cum funcționează

După o rotație câștigătoare, aveți de ales dacă să vă colectați câștigurile sau să încercați să le măriți jucând jocul de joc dublu sau nimic. Dacă faceți clic pe butonul de pariere, se va deschide un nou ecran care arată o carte de joc cu fața în jos. Pe alături veți vedea butoane roșii și negre pe care trebuie să apăsați pentru a alege culoarea care credeți că este cartea. De asemenea, veți putea vedea suma pe care o jucați, câștigurile potențiale și cărțile anterioare care au fost dezvăluite. Dacă presupunerea dumneavoastră este corectă, vă puteți folosi câștigurile pentru a juca din nou sau pentru a reveni la jocul principal. Cu toate acestea, dacă presupunerea dumneavoastră nu a fost corectă, toate câștigurile vor fi pierdute.

Butoanele și comenzile slotului

Întrucât acest joc a fost conceput inițial pentru jucătorii cu PC-uri sau laptopuri, a fost utilizat un panou de control mai mare, totuși, cu progrese în tehnologie și creșterea numărului de jucători care preferă să își folosească telefonul mobil sau tableta pentru a juca jocuri online, lucky lady’s charm deluxe a fost actualizat, astfel încât există mai puține butoane de meniu pentru a ușura controlul jucătorilor cu un ecran mai mic.

Indiferent de versiunea lucky lady’s charm deluxe pe care o jucați, veți putea vedea în continuare aceleași informații, inclusiv soldul și câștigurile dumneavoastră și veți putea stabili pariul și setările liniei. De asemenea, puteți începe o rundă de rotiri automate, vizualiza tabelul de plăți și regulile, controla sunetele jocului, activa modul ecran complet și vedea ora curentă.

Joacă responsabil!

Deoarece Greentube se angajează în jocurile responsabile, puteți face o verificare a realității. Vă va arăta cât timp ați jucat lucky lady charm, suma pe care ați pariat și câștigurile pe care le-ați primit. După ce ați citit informațiile, vi se oferă opțiunea de a continua jocul sau de a închide jocul.

Atenție totuși, acest tip de jocuri online este interzis minorilor, iar activitatea oricărui cazinou online se licențiază prin decizie a Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc (ONJN).